Видео урок

Мулдибаева Д.С. Мамандық: 0508000 "Тамақтандыруды ұйымдастыру", 1229000 "Нан, макарон және кондитер өндірісінің технологиясы", 1226000 "Тамақтандыру кәсіпорындары өнімдерінің технологиясы және өндірісті ұйымдастыру" Пәні: Тағам дайындау технологиясы, Кондитер өндірісі технологиясы Тақырып: "Капкейки дайындау технологиясы"

Тақырып: "Үгілмелі қамырынан бұйым дайындау"


Тақырып: "Ащытқы қамырынан бұйым дайындау"



Исмагулова Н.К. Специальность: 1226000 «Технология и организация производства продукции предприятий питания», 0508000 "Организация питания", 1219000 "Хлебопекарное, макаронное и кондитерское производство" Дисциплина: Дисциплина: Технология приготовления пищи, Технология кондитерского производства Тема: "Приготовление изделий из дрожжевого теста"




Молдашева Э.Б. Мамандық: 0508000 "Тамақтандыруды ұйымдастыру", 1229000 "Нан, макарон және кондитер өндірісінің технологиясы", 1226000 "Тамақтандыру кәсіпорындары өнімдерінің технологиясы және өндірісті ұйымдастыру" Пәні: Тағам дайындау технологиясы Тақырыбы: "Тәтті тағамдар"



Кенжина Р.М. Специальность: 1226000 «Технология и организация производства продукции предприятий питания», 0508000 "Организация питания", 1219000 "Хлебопекарное, макаронное и кондитерское производство" Дисциплина: Технология приготовления пищи, Технология кондитерского производства Тема: "Приготовление изделий из песочного теста"